Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Τουρκικό F-16 «καρφώνεται» πάνω σε μιναρέ - Ένα βίντεο αφιερωμένο στον μεγαλοϊδεατισμό του Ρ.Τ.Ερντογάν


Σε μία προσπάθεια ο Ρ.Τ. Ερντογάν να ανυψώσει το ηθικό των αεροπόρων, που έχουν αποδεκατιστεί μετά το πραξικόπημα, προβάλει φωτογραφίες με γυναίκες πιλότους στα κόκπιτ και την ίδια στιγμή βεβαίως μιλάει για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης αμισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο.
Επειδή αρκετοί είναι αυτοί που πολλές φορές άθελα τους ή όχι, προβάλουν το έργο της τουρκικής Αεροπορίας παρουσιάζουμε ένα παλαιότερο βίντεο, που καταγράφει ένα τουρκική F-16 να συγκρούεται με την κορυφή ενός Μιναρέ κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο. 
Με την Αεροπορία της γειοτονικής χώρας, βαριά "πληγωμένη" από το πραξικόπημα, μόνο η ελληνική οικονομική καταστροφή μπορεί να δικαιολογήσει την αλαζονία Ερντογάν.
Αλλά να μην είναι καθόλου βέβαιος για το τελικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης...

Δείτε το βίντεο

πηγη  .pronews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌