Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Διέρρευσε η ΠΛΟΚΗ του Game of Thrones ανά ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS...



Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από τη ‘διαρροή’ του σεναρίου, ανά επεισόδιο, της 7ης σαιζόν του Game of Thrones. Εμείς θα σας το παρουσιάσουμε, προειδοποιώντας πως δεν είναι το τελικό, αλλά πολύ κοντά σε αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας και φυσικά ότι ακολουθούν SPOILES.
Δείτε με δική σας ευθύνη, μετά τον Jon Snow.
Επεισόδιο 1
Οι White Walkers παρελαύνουν προς το Τείχος. Ο Bran περνά από το Τείχος και συναντιέται με φίλους στο Castle Black.
Επεισόδιο 2
Ο Jon λαμβάνει μήνυμα από τη Danny πως καλείται στο Dragonstone, μαζί με τους υπόλοιπους άρχοντες του Westeros. O Jon με τον Davos αποφασίζουν να πάνε καθώς χρειάζονται Dragonglass για να πολεμήσουν τις ορδές των νεκρών που έρχονται. Αφήνει τη Sansa υπεύθυνη στο Winterfell.
Επεισόδιο 3
Ο Jon και ο Davos φτάνουν στο Dragonstone. Συναντούν τον Tyrion στην παραλία, ενώ οι Dothraki τους παίρνουν το καράβι. Ο Tyrion τους συνοδεύει στη Dany, συναντώντας τη Μισσάντει και τους Δράκους στη διαδρομή.
Συναντά την Dany που απαιτεί να γονατίσει ο Jon, ο οποίος όμως αρνείται. Συζητούν για τους WhiteWalkers και η Dany εμφανίζεται δύσπιστη, ωστόσο ο Tyrion βεβαιώνει πως ο Jon δεν είναι τρελλός. Η Dany συμπαθεί και εκτιμά τον Jon, αλλά δεν είναι αμφίδρομο.
Ο Bran φτάνει στο Winterfell.
Επεισόδιο 5
Ο Sam με τη Γκίλυ και το μωρό Sam αφήνει την Oldtown.
O Tyrion προσπαθεί να πείσει τον αδελφό του Jamie να παραδοθεί στη Dany, κάτι που αρνείται.
Ο Davos βρίσκει στο Kings Landing τον Gendry που έχει γίνει οπλουργός.
Επεισόδιο 6
Ο Jon ηγείται ομάδας αντρών στο Βορρά, που πέφτει σε ενέδρα των White Walkers. H μάχη είναι άγρια και σώζονται με μεγάλες απώλειες την τελευταία στιγμή από τη Dany που εμφανίζεται με τους δράκους της. Σώζει όσους περισσότερους μπορεί, αλλά ο Jon μένει πίσω και κινδυνεύει να σκοτωθεί μέχρι που σώζεται από την παρέμβαση του Benjen που με αυτοθυσία του δίνει χρόνο για να ξεφύγει στα όρια του θανάτου.
Ο δράκος Viserion σκοτώνεται και ανασταίνεται από τον Night King.
O Jon μιλά κατ ιδίαν στη Dany και της προτείνει να εγκαταλείψει τον τίτλο του Βασιλιά του Βορρά αν η Dany βοηθήσει ενάντια στους νεκρούς.
Επεισόδιο 7
Η Sansa καταδικάζει σε θάνατο τον Littlefinger και η Arya που έχει επιστρέψει στο Winterfell εφαρμόζει την ποινή. 
Η Cersei ξυπνά στο κρεβάτι της σε μία λίμνη αίματος. Φαίνεται πως έχει αποβάλει (χωρίς όμως να γνωρίζουμε λεπτομέρειες).
O Sam και ο Bran μαθαίνουν την πλήρη γενεαλογία του Jon, που είναι νόμιμος Targaryen με το όνομά του να είναι Aegon.
O Jon και η Dany κοιμούνται μαζί καθ οδόν για το Βορρά.
Στο τέλος του επεισοδίου το Τείχος καταρρέει και εμφανίζεται ο στρατός των White Walkers με τον Night King καβάλα στον αναστημένο Viserion που εξαπολύει μπλε φλόγες.

Όπως βλέπουμε υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που λείπουν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα γυρίσματα θα συνεχίζονται μέχρι και την άνοιξη.
Ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες και οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα δείχνουν πως το γενικό πλαίσιο μάλλον είναι σωστό ή πολύ κοντά σε αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌