Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Μόλις ΤΩPA Έγινε Σύλληψη ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ Παρουσιάστριας στη Γλυφάδα…

Μόλις ΤΩPA Έγινε Σύλληψη ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ Παρουσιάστριας στη Γλυφάδα…

Βόμβα στην ελληνική showbiz…

Κινηματογραφική σύλληψη στην Γλυφάδα.
Mε 15 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει η γνωστή δημοσιογράφος.
Η 44χρονη δημοσιογράφος συνελήφθη πριν λίγη ώρα στη Γλυφάδα, καθώς σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ένα ένταλμα είχε εκδοθεί το 2015 για την 44χρονη δημοσιογράφο για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων άνω των 150.000 ευρώ, δύο το 2014 για ηθική αυτουργία από κοινού και άμεση συνέργεια σε απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση με ζημιά άνω των 150.000 ευρώ και για φοροδιαφυγή.
Δύο ακόμη εντάλματα σύλληψης του 2015 και 2016 αφορούσαν στη μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Σε βάρος της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 ετών και 7 ετών φυλάκισης.
Η συγκεκριμένη γυναίκα κατηγορείται μαζί με έναν πρώην νομάρχη Καβάλας και συνεργάτες του για απευθείας αναθέσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες δεν έγιναν ποτέ.
Η 44χρονη δημοσιογράφος φέρεται να αναλάμβανε τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, έπαιρνε μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού τα χρήματα για τη διοργάνωση και τελικά οι εκδηλώσεις δεν γινόντουσαν ποτέ.
Η 44χρονη δημοσιογράφος που συνελήφθη στην περιοχή της Γλυφάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε διαφύγει της σύλληψης και αναζητούταν.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 22-11-2016 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετά από συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, 44χρονη δημοσιογράφος ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, σε βάρος της ανωτέρω εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις και ένα (1) ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων, της ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας σε απιστία στην Υπηρεσία.
Καθώς και για φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικής ποινής οκτώ (8) ετών κάθειρξης και επτά (7) ετών φυλάκισης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌