Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

«Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ»: Τώρα ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση του BBC πάγωσε το διαδίκτυο…

«Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ»: Τώρα ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση του BBC πάγωσε το διαδίκτυο…

Ο απόλυτος ΠΑΝΙΚΟΣ στα παλάτι…

Πανικός κυριολεκτικά επικράτησε από χθες, στο παλάτι
με την έκτακτη είδηση πως η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή.
Το γεγονός πήρε μεγάλη έκταση, παρότι ο λογαριασμός του BBC από τον οποίο διέρρευσε είναι ψεύτικος.
Μάλιστα δεν ήταν μόνο ένας, αλλά δύο ψεύτικοι λογαριασμού ανέβασαν πως η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε με τα retweets να είναι χιλιάδες και τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.
«Έκτακτο: Το παλάτι του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσε τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ σε ηλικία 90 ετών. Άγνωστες οι αιτίες θανάτου. Ακολουθούν περισσότερα», έγραψαν χαρακτηριστικά με πολλούς λογαριασμούς να το αναπαράγουν. Ανάμεσά τους και ο Γάλλος πρέσβης στις ΗΠΑ Gérard Araud!
Ένας χρήστης, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κάμερες είχαν ήδη φτάσει έξω από το παλάτι!
Η εν λόγω είδηση έγινε πιο πιστευτή καθώς το τελευταίο διάστημα η 90χρονη μονάρχης δεν είναι ιδιαίτερα υγιής και μάλιστα αναγκάστηκε να ακυρώσει το παραδοσιακό της Χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Bασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της συνεχίζουν να ανακάμπτουν από τα βαριά κρυολογήματα τους, με το παλάτι να αρνείται να προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση.
Οι λογαριασμοί στο Twitter όπως ήταν φυσικό έκλεισαν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌