Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: ,

ΤΩΡΑ μεγάλος ΠΑNIKΟΣ στο Αιγαίο | Σφοδρή ΕΠΙΘΕΣΗ των Τούρκων σε ελληνικό νησί… ΔΕΙΤΕ τα ανατριχιαστικά βίντεο που ακολουθούν…



Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταίες ώρες στις ελληνικές αρχές.
ΔΕΙΞΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
«Τσουνάμι» 3 εκ. μεταναστών έτοιμο στην Τουρκία για να περάσει στην Ελλάδα
Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, που επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ (Hurriyet), ο αριθμός των καταγεγραμμένων Σύρων σε όλη την Τουρκία ανέρχεται στους 2.587.000 και μαζί με τους Αφγανούς, Ιρακινούς και Πακιστανούς, ο αριθμός αυτός πολύ πιθανόν να ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι Σύροι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ. Πολλοί και οι μετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια του Τσεσμέ, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχεία.
Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. Όλοι ξέρουν πως μετά το πέρασμα ο δρόμος για τη Γερμανία είναι ανοικτός. Κι η Γερμανία για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι σαν τον παράδεισο των μουσουλμάνων με τα ουρί.
Παράδεισος με επίδομα 1.000 ευρώ ο καθένας, ακόμα και για κάθε νεογέννητο παιδί… Και… σπίτι δωρεάν, και άλλα πολλά που έντεχνα οι μεταφορείς τούς λένε πως θα βρουν αμέσως μετά το πέρασμα, σε μια διαδικασία λίγων μόλις ημερών μέχρι να πάνε στη Γερμανία.
«Ο Ερντογάν θα στήσει σκηνικό Ιμίων στις Οινούσσες»
Για νέο σκηνικό Ιμίων στο πλαίσιο της έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, έκανε λόγο ο καθηγητής του Καποδιστριακού Ιωάννης Μάζης, μιλώντας στο Real fm και στον Νίκο Στραβελάκη.

Ο κ. Μάζης προσδιόρισε τις αρχές Ιανουαρίου ως την ημερομηνία που η Τουρκία θα επιχειρήσει κάποια προβοκατόρικη ενέργεια.
Προέβλεψε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την πρωτοχρονιά, θα υλοποιήσει την απειλή του να ανοίξει τα σύνορα σε 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει νέο σκηνικό Ιμίων στο Αιγαίο

Ο κ. Μάζης εντοπίζει την περιοχή Οινουσσών-Παναγιάς ως την περιοχή που ο Ερντογάν θα δημιουργήσει ένταση. «Θα προσπαθήσει να εξαπολύσει στη θάλασσα πρόσφυγες και στη συνέχεια να τους διασώσει με τουρκικά σκάφη, ώστε να υπογράψει ακόμη μια φορά την αμφισβήτηση που έχει σ’ αυτό που ο ίδιος θεωρεί “γκρίζες ζώνες”». Δείτε το βίντεο:




Προέβλεψε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την πρωτοχρονιά, θα υλοποιήσει την απειλή του να ανοίξει τα σύνορα σε 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει νέο σκηνικό Ιμίων στο Αιγαίο.



Δείτε το βίντεο:



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌