Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΤΥΧΗΜΑ είχε ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΚΙΕΡ!Μνημονιακά Χριστούγεννα στις ΑΛΠΕΙΣ...

Ατύχημα είχε υπουργός της κυβέρνησης στις Άλπεις. Μπορεί η Ελλάδα να ζει τα Μνημόνιο 3 που επέβαλε η Αριστερή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑν.Ελ ωστόσο οι ‘φτωχοί πλην τίμιοι’ (όπως λέει ο λαός) υπουργοί ξεσαλώνουν στις Άλπεις για σκι.
Το αποτέλεσμα λοιπόν της προσπάθειας του να ‘γοητεύσει τα πλήθη’ με τις ικανότητές του,  ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα η οποία όμως του προκάλεσε κακώσεις στην κλείδα και τα πλευρά.
Μαθαίνουμε επίσης πως ακόμα και σήμερα μπορεί να υπεβλήθη σε εγχείρηση. Ο υπουργός απέχει τα τελευταία 24ωρα από τα καθήκοντά του ενώ σε μια και μοναδική ολιγόλεπτη εμφάνιση που έκανε δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν υπό την επήρεια παυσίπονων.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και πιο προσεκτικά την επόμενη φορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌