Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τον Αλέξη Τσίπρα !! – Τώρα ΣΚΛΗΡΟ χαστούκι στο Σύριζα




Σοβαρούς κλυδωνισμούς προκαλεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «Pro Rata» που δημοσιεύεται σήμερα, Δευτέρα (30/01/2017), στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και δείχνει ραγδαία πτώση στα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος και σαφές εκλογικό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 33% (29% το Νοέμβριο), έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει σε επίπεδο δυνητικής εκλογικής επιρροής μόλις 21% (18% το Νοέμβριο). Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, βάσει της έρευνας, διαμορφώνεται στις 12 μονάδες.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή έως το 8% (10%), η Δημοκρατική Συμπαράταξη έως το 14% (10%), το ΚΚΕ 12% (14%), το Ποτάμι 8% (8%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4% (5%), η Ένωση Κεντρώων έως το 7% (8%), η Λαϊκή Ενότητα έως το 4% (3%) και η Πλεύση Ελευθερίας έως το 7% (7%).
Στο ερώτημα εάν επιθυμούν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους έξι μήνες, οι συμμετέχοντες απαντούν 56% «όχι», 38% «ναι» (μεγαλύτερο κατά έξι μονάδες από τον Δεκέμβριο) και 6% «Δ.Ξ./Δ.Α.».
Η νέα σφυγμομέτρηση έρχεται δύο ημέρες μετά τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που έδειχνε προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά 13,5 ποσοστιαίες μονάδες
Ήδη από το Νοέμβριο του 2016, το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται σφόδρα προβληματισμένο, καθώς η φθορά που προκαλούν οι ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές στην εικόνα του κυβερνώντος κόμματος είναι μη αναστρέψιμη και η οργή των πολιτών περισσεύει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌