Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ στην ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΥΛΟΥ των ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!Ο Άρειος Πάγος απέρριψε...

Ραγδαία εξέλιξη είχαμε στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο, μετά το Πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.
Απορρίφθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, το αίτημα των δύο συνηγόρων των οκτώ Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι έφτασαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου να συνεδικαστούν οι υποθέσεις του στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Οι συνήγοροι των οκτώ αξιωματικών, Χρίστος Μυλωνόπουλος και Όμηρος Ζέλιος, ζητούσαν να συνεκδικαστούν οι αναιρέσεις των οκτώ, επικαλούμενοι μεταξύ των άλλων, ότι αυτό πρέπει να γίνει προς αποφυγή έκδοσης αντιφατικών αποφάσεων, όπως συνέβη με το συμβούλιο εφετών, το οποίο απέρριψε το αίτημα έκδοση για τους πέντε εκ των οκτώ αξιωματικών και το έκανε δεκτό για τους υπόλοιπους τρεις.
Θυμίζουμε πως στις 10,11 και 13 Ιανουαρίου θα συζητηθούν στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου οι αιτήσεις αναίρεσης κατά των εφετειακών αποφάσεων που αφορούν το αίτημα έκδοσης των αξιωματικών από τις Τουρκικές αρχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌