Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Filled Under:

Τουρκία-Ελλάδα: Οι τουρκικές παραβιάσεις απειλούν την ειρήνη...

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί με παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Σημειώθηκαν 2 παραβιάσεις και 1 παράβαση στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Συγκεκριμένα 6 τουρκικά F16 εκ των οποίων τα 2 ήταν οπλισμένα εισήλθαν στην περιοχή Λήμνου – Λέσβου. Στη συνέχεια αναχαιτίστηκαν απο ελληνικά F-16. Στις 14.25 σημειώθηκε εμπλοκή στα δυτικά της Λέσβου. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι πιλότοι φαίνεται να θέλουν να αυξήσουν την ένταση στο Αιγαίο με εμπλοκές να έχουν σημειωθεί Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη αλλα και σήμερα.
Αξιοσημείωτο ειναι βέβαια και το γεγονός οτι οι παραβιάσεις πραγματοποιήθηκαν στα 20,000 πόδια, γεγονός που αποδεικνύει την απειρία των πιλότων της γειτονικής χώρας.
Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌