Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Filled Under:

Έρχονται ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! "Ο Λένιν ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Ήρθε η ώρα να τον θάψουμε"...

Την άποψη ότι ο Λένιν ήταν δολοφόνος και ότι πρέπει επιτέλους να θαφτεί υποστήριξε ο επικεφαλής Ραβίνος της Ρωσίας.
Η συζήτηση στη Ρωσία κατά πόσο θα πρέπει να παραμείνει μουμιοποιημένη στην Κόκκινη πλατεία ή εάν πρέπει να ενταφιαστεί έχει πάρει φωτιά, καθώς πλησιάζει η 100η επέτειος της Ρωσικής Επαναστάσεως.
Από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι η πλειοψηφία των Ρώσων υποστηρίζει την ταφή του Βλαντιμίρ Λένιν, η νομοθεσία δεν επιβάλλει άμεσες ενέργειες, όμως υπάρχει σχέδιο για να υπάρξει στο μέλλον ταφή.
Η Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία υποστηρίζει τον ενταφιασμό, καθώς είναι βαθιά ριζωμένος στην Ορθόδοξη παράδοση. Την ίδια άποψη έχει και ο επικεφαλής ραβίνος της Ρωσίας, Μπερέλ Λαζάρ, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ο Λένιν πρέπει να θαφτεί και τον κατηγόρησε, μαζί με τον Στάλιν, ως δολοφόνους τους οποίους η Ρωσία πλήρωσε με αίμα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε για την Ρωσική Επανάσταση και τους ηγέτες της: «Για μένα είναι οι σκοτεινές στιγμές. Οι Μπολσεβίκοι είχαν επιδιώξει να δημιουργήσουν έναν «νέο άνθρωπο» και να οικοδομήσουν μια νέα κοινωνία χωρίς το Θεό. Φτάνουν στο στόχο τους μέσω της βίας που έφτασε στο απόγειο της υπό τον Στάλιν.
Και οι δύο είναι άνθρωποι που πλήρωσαν τη χώρα με αίμα και προσπάθησαν να αντικαταστήσουν την πίστη στο Θεό με την ειδωλολατρεία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌