Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ: Στην Αθήνα οι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ επιχειρηματίες στην Ευρώπη! Το κράτησαν ΜΥΣΤΙΚΟ...



Μια συνάντηση με άκρα μυστικότητα έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα.
Πρόκειται για τη συνάντηση των επικεφαλής των 43 μεγαλύτερων πολυεθνικών στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στα μεγάλα κέντρα λήξεως αποφάσεως, και ιδίως στο Βερολίνο.
Στην Ελλάδα οι επικεφαλής δεν βρέθηκαν για κάποιο λόγο που ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, αλλά για συνεδρίαση του σώματος. Όμως με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη χώρα έγιναν συναντήσεις πολλών εξ αυτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και οι δύο πολιτικοί κάλεσαν τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, όμως πέρα από λόγια κανείς τους δεν έχει κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις όσο κυβερνούσε. Όποτε ό,τι ευκαιρία και να υπήρχε, με τέτοιες πολιτικές κανείς δεν θα τολμήσει να επενδύσει σε μια τόσο εχθρική (επενδυτικά) χώρα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌