Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βγήκε η απόφαση! ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ...

Σε ισόβια, συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση για οπλοφορία και οπλοχρησία, καταδικάστηκε η «φόνισσα του Κορωπίου», η οποία το περασμένο καλοκαίρι σόκαρε το Πανελλήνιο, όταν έσφαξε την 35χρονη Θεοδώρα Παπαϊωάννου, μπροστά στα μάτια των δυο της παιδιών.
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το άγριο φονικό είχε γίνει στις 3 Αυγούστου του 2016 για τα μάτια του 41χρονου Γιάννη Θεοδωρή, καθώς ο ίδιος διατηρούσε σχέσεις και με την δολοφονημένη 35χρονη σύζυγό του και με την 27χρονη σύντροφό του Νικολέτα Παπαϊωάνου.
Κατά την απολογία της, η «φόνισσα του Κορωπίου» είπε –μεταξύ άλλων- πως «δεν θυμάμαι, είχα θολώσει, τρελάθηκα!» όταν ρωτήθηκε πως έγινε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε τον 41χρονο εραστή της και πατέρα των παιδιών της, ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πατέρας της κατηγορούμενης, ο οποίος είπε στο δικαστήριο:
«Όλα ξεκίνησαν από τον Γιάννη. Και οι δύο κοπέλες ήταν θύματα του. Τις είχε και τις δύο για να παίζει. Μπλεκόντουσαν και χτυπιόντουσαν. Έμειναν τέσσερα παιδιά χωρίς οικογένεια. Διέλυσε δυο σπίτια. Στη κόρη μου είχε πεί ότι ήταν χωρισμένος».
η εισαγγελέας της έδρας δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στη «φόνισσα του Κορωπίου».
Κατά την αγόρευσή της η εισαγγελική λειτουργός αποδόμησε όλους τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που πριν απο ένα χρόνο δολοφόνησε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, μπροστά στα δυο παιδιά του θύματος που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, βλέποντας την μητέρα τους μες τα αίματα να φωνάζει για βοήθεια.
Η εισαγγελέας δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό της κατηγορουμένης (που έχει αποκτήσει επίσης δυο παιδιά με τον σύζυγο της 35χρονης) ότι την ώρα που έστρεφε το μαχαίρι σε βάρος του θύματος, βρισκόταν σε άμυναπροσπαθώντας να προστατεύσει το δίχρονο παιδί της που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.
Ξεχωρίζει η κραυγή του θύματος "φύγε απο το σπίτι μου" τα παιδιά σπεύδουν ειδοποιούν τον πατέρα τους, προσπαθούν να της πάρουν το μαχαίρι.(...) Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω. Η κατηγορούμενη είναι σίγουρα πάνω από τη θανούσα... Χτυπάει με πρόθεση να επιφέρει τον θάνατό της... Στα πλήγματα που έχει καταφέρει υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού. Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή. Επιθυμούσε το θάνατό της... Όλα έχουν γίνει μέσα στο σπίτι» είπε η εισαγγελέας της έδρας.
Η εισαγγελέας έκανε λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα. «Η κατηγορούμενη είχε ήδη το κοφτερό μαχαίρι μαζί της, δεν ήταν τυχαία στα ψώνια της, ήταν δίπλα της. Πώς κατάφερε να το βγάλει εκείνη την ώρα από τη σκληρή θήκη του; Ηταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα. Ενα έγκλημα βίαιο, με  σωματική επαφή, με αίμα και την παρουσία τριών παιδιών. Η ίδια έκανε  αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» τόνισε.
Στην αγόρευσή της η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε στην χρόνια αντιδικία της κατηγορούμενης με το θύμα, καθώς όπως είπε, η παράλληλη σχέση που είχε επιλέξει να διατηρεί ο 41χρονος σύζυγος του θύματος και με τις δυο γυναίκες ήταν ο λόγος που έρχονταν σε αντιπαράθεση. «Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της» είπε η εισαγγελέας κι εξέφρασε την πεποίθηση πως αυτό που ώθησε την 27χρονη στο έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 41χρονος θέλησε να επικοινωνήσει με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της παίρνοντας διαζύγιο και εξασφαλίζοντας μια καλή διατροφή. πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌