Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΠΑΤΡΑ: Τις «έβρεξαν» σε νεαρό που παρενοχλούσε 20χρονη – Τον έκαναν «τουλούμι» στο ξύλο τα αδέλφια και ο πατέρας



Συμπεριφέρθηκε χυδαία σε μία 20χρονη από τις Εργατικές Κατοικίες Ζαρουχλεΐκων, όμως έπεσε πάνω σε συγγενείς της οι οποίοι τον έκαναν …τουλούμι στο ξύλο!
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή. Ο 30χρονος (εύσωμος και κοντός) …έκανε την ανάγκη του κοντά στην είσοδο μιας πολυκατοικίας των Εργατικών Κατοικιών. Εκείνη την στιγμή η 20χρονη (τα πλήρη στοιχεία της στην διάθεση του «Κόσμου») επέστρεφε σπίτι της και όταν ο 30χρονος την είδε, την φώναξε και της είπε μία άσεμνη φράση.
Η κοπέλα φοβήθηκε και έντρομη ανέβηκε στο διαμέρισμά της. Φανερά ταραγμένη εξιστόρησε στον πατέρα και τα δύο αδέλφια της τι είχε συμβεί και τότε εκείνοι αποφάσισαν να δράσουν. Βγήκαν γρήγορα έξω από την πολυκατοικία και άρχισαν να αναζητούν τον κοντό και εύσωμο άνδρα που είχε προσβάλει τη νεαρή.
Ένα από τα αδέλφια τον εντόπισε να περπατά αμέριμνος, φώναξε και τους υπόλοιπους και έγινε …της κακομοίρας! Ο 30χρονος δεν παραδεχόταν την πράξη του και έτσι ο πατέρας τηλεφώνησε στην κόρη του να σπεύσει στο σημείο. Η 20χρονη που δεν είχε συνέλθει από το σοκ (έκλαιγε συνεχώς) τον αναγνώρισε και τότε έγινε …το έλα να δεις.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ:

«Δεν φταίω εγώ …με έφτιαξε»!
Τελικά ο 30χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει, όμως η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ήταν τόσο αποκρουστική που …συνέχισε να τις τρώει! Τόλμησε και είπε στον πατέρα της νεαρής ότι «δεν έφταιγε εκείνος, αλλά μόλις την είδε να περνά από μπροστά του …φτιάχτηκε και έτσι της είπε την χυδαία φράση»! Λίγο αργότερα, οι συγγενείς, αηδιασμένοι από το περιστατικό, άφησαν τον30χρονο να φύγει. Δεν θέλησαν να δώσουν δικαστική συνέχεια στο θέμα, θεωρώντας τον 30χρονο «χαμένο κορμί»! Άλλωστε έφαγε τόσο ξύλο που η τιμωρία του ήταν ήδη δεδομένη!ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌