Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ κατασπαταλούν το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...



Σε χθεσινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αποκαλύφθηκε ότι τον Μάιο του 2015 εγκρίθηκε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ποσό των 15.000 ευρώ για αλλαγή 4 λάστιχων σε λιμουζίνα.
Αν και το δημοσίευμα έκανε λόγο για κυβερνητική λιμουζίνα, σε νέο άρθρο της Εφημερίδος των Συντακτών αποσαφηνίστηκε ότι δεν επρόκειτο για λιμουζίνα ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ αλλά για το θωρακισμένο αμάξι πρώην πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα του Αντώνη Σαμαρά.
Αν και το Πρώτο Θέμα «έκραξε» τον ΣΥΡΙΖΑ και η Εφημερίδα των Συντακτών τη Νέα Δημοκρατία, η αλήθεια είναι το άθροισμα των δύο δημοσιευμάτων.
Είναι ξεφτίλα ότι έγινε μια τέτοια σπατάλη για 4 λάστιχα και αυτό βαραίνει σαφώς τον κ. Σαμαρά ο οποίος έχει μάθει να σπαταλάει όσα χρήματα του Ελληνικού λαού θέλει, ακόμη και μετά τη λήξη της θητείας του, όμως οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μικρότερες.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το πολιτικό σύστημα συλλήβδην κατασπαταλάει διαχρονικά το δημόσιο χρήμα, χωρίς την παραμικρή αιδώς.
Όταν λέμε ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος δεν το λέμε καθόλου τυχαία... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌