Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΕΙΔΗΣΗ τρόμος για τον εκλεκτό της Ν.Δ. Δένδια! Όλοι την ΚΡΥΒΟΥΝ...



Σε υπόθεση με ναρκωτικά φαίνεται να εμπλέκεται το πλήρωμα και η εταιρία του πλοίου Danaos Shipping στο Περού.
Ποιος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω εταιρίας, Γιάννης Κούστας, όμως;
Όπως βλέπουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια,ο Γιάννης Κούστας έχει βραβευτεί από την Ελληνική Αστυνομία για την «προσφορά» του ιδρύματός του στην ΕΛ.ΑΣ.
Ορισμένες κακές γλώσσες λένε ότι μπορεί ο Κούστας να «λάδωνε» μέσω δωρεών τις Ελληνικές αρχές για να κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του, ενώ και ο Νίκος Δένδιας αυτή τη στιγμή σίγουρα νιώθει πολύ αμήχανα.
Πάντως, αποδείξεις προς το παρόν δεν υπάρχουν για όλες αυτές τις κατηογορίες ενώ η εταιρία δικαιολόγησε τα όσα συνέβησαν στο Περού λέγοντας ότι η εταιρία δεν ενεπλάκη στην υπόθεση, κι ότι η ίδια μόλις ανακάλυψε τα ναρκωτικά ενημέρωσε η ίδια τις αρχές, οι οποίες τους επέτρεψαν πριν από λίγο να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ DANAOS SHIPPING ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Η DANAOS SHIPPING CO LTD, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της εταιρείας, διεξάγει 
επιθεωρήσεις των πλοίων της, κυρίως όταν τα πλοία βρίσκονται σε λιμάνια ύποπτα για 
διακίνηση ναρκωτικών. Μία τέτοια έρευνα έγινε στο πλοίο DIMITRIS C από το 
πλήρωμα του, στο λιμάνι Ilo του Περού, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ποσότητα ναρκωτικών, η οποία ήταν προσεκτικά κρυμμένη σε δυσπρόσιτο χώρο, βρέθηκε από μέρος του πληρώματος. Αμέσως δόθηκε εντολή στον πλοίαρχο να ενημερώσει τις αρχές, οι οποίες επιβιβάστηκαν στο πλοίο με μία μεγάλη ομάδα της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά. 
Πλήρης έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις αρχές, συνοδευόμενες από την επιτροπή ασφαλείας του πληρώματος, εκπρόσωπο του γραφείου ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα και εκπροσώπους των τοπικών ασφαλιστών της εταιρείας (P&I). Δεν βρέθηκαν άλλες παράνομες ουσίες.
Επιπλέον, ο τοπικός εισαγγελέας ανέκρινε ορισμένα μέλη του πληρώματος. Η όλη διαδικασία άρχισε στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου. Το πλοίο και το πλήρωμα βρέθηκαν αθώοι και αποδεσμεύτηκαν χωρίς καμία κατηγορία. Το πλοίο απέπλευσε στις 15:00 στις 17 Σεπτεμβρίου». πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌