Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

ΑΙΣΧΟΣ! ΦΙΜΩΝΟΥΝ τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! Διώκουν τον Τσιάρτα...



Μήνυση κατέθεσε το Σάββατο που μας πέρασε (21/10) το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών στον Έλληνα ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα.
Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής προκάλεσε οργή στους «προοδευτικούς» που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε αξία και παράδοση στη χώρα μας με διάφορα σχόλιά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Μάλιστα η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει μήνυση στον Βασίλη Τσιάρτα, τον εξίσωσε ουσιαστικά και με διάφορους που απειλούν τη ζωή της και δήλωσε ότι εάν πάθει κάτι θα είναι κι εκείνος υπεύθυνος.
Δηλαδή, εάν κάποιος πει μια άποψη που δεν αρέσει στους διεμφυλικούς είναι αυτομάτως υπεύθυνοι για ό,τι τυχόν τους συμβεί; Πρόκειται για μια φασιστικού τύπου εξίσωση των δύο γεγονότων.
Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαρίνα Γαλανού: «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. προχθές) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌