Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Filled Under:

XAOΣ στην Λαϊκή Δημοκρατία του Λούγκανσκ!Συνέλαβαν ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ πραξικοπηματίες...



Λούγκανσκ, 23 Νοεμβρίου - RIA News. Ειδικές υπηρεσίες εξουδετέρωσαν στο Λούγκανσκ  εγκληματική ομάδα που λειτουργούσε υπό τον έλεγχο της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του Λούγκανσκ Ιγκόρ Κορνέτ.
Σύμφωνα με τον Ιγκόρ Κορνέτ, οι εγκληματίες-πραξικoπηματίες προέρχονταν από την διοίκηση του τρίτου ξεχωριστού συντάγματος ειδικού σκοπού GUR του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας.
Η ομάδα ασχολήθηκε με την προετοιμασία τρομοκρατικών πράξεων "για να αποσταθεροποιήσει την πολιτική κατάσταση στις δημοκρατίες του λαού". Διενεργείται έρευνα για να βρεθούν  οι συνεργάτες των συλληφθέντων.
Την Τρίτη, οι εργαζόμενοι τις Λαϊκής Δημοκρατία του Λούγκανσκ κράτησαν εισβολείς που επιχείρησαν να εισέλθουν στο έδαφος της δημοκρατίας για να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες.  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌