Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Filled Under:

ΣΟΚ! Γερμανική εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Έτσι η ΜΙΤ στρατολογεί Γερμανούς για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ στην Ελλάδα...



  Ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, το οποίο δείχνει τον βρόμικο ρόλο της Τουρκίας και του ιδίου του Ρ. Τ. Ερντογάν στα εσωτερικά της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα  Τούρκοι πράκτορες στρατολογούν Γερμανούς συνταξιούχους, αναφέροντας την ιστορία ενός Γερμανού ο οποίος είχε στρατολογηθεί από την ΜΙΤ για να κατασκοπεύει την Ελλάδα (συγκεκριμένα τον έστειλαν στην Κω). Όπως αποκάλυψε ο Μάρτιν, ο εν λόγω συνταξιούχος, το παραδέχτηκε και είπε ότι τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν την ομοφυλοφιλία του εάν δεν συνεργαστεί.
Ο Μάρτιν έζησε 2 χρόνια στην Κω, όπου φωτογράφιζε  διάφορες τοποθεσίες και συνελήφθη το 2014 με την κατηγορία της κατασκοπείας ενώ φωτογράφιζε μια στρατιωτική φυλακή και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης.
Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο πρώην εργαζόμενος στον ανατολικογερμανικό λαϊκό στρατό ήταν υπό παρακολούθηση. Φωτογράφιζε μια στρατιωτική φυλακή. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το αυτοκίνητό του, βρήκαν κιάλια, τηλεσκόπιο, συσκευές ψηφιακής αποθήκευσης και ηλεκτρονικό υπολογιστή».
Ο Μάρτιν ομολόγησε ότι δούλευε για λογαριασμό της ΜΙΤ με μισθό 2.000 ευρώ τον μήνα και ήταν ένας εκ των πολλών συνταξιούχων που εργάζονταν για τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες.
Για να γνωρίζουμε, λοιπόν, τι συμβαίνει στη χώρα μας. Και φυσικά δεν τ’ αποκαλύπτουμε εμείς αυτά, αλλά οι Γερμανοί... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌