Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Ιδρύθηκε επισήμως η ‘Δημοκρατία της Τσαμουριάς’ με ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της Τσαμουριάς, το οποίο προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα και της Αλβανίας και του εξωτερικού.
Πιο συγκεκριμένα το ζήτημα το έχει αναλάβει το ίδρυμα InterNations Exchange (INEX) που προωθεί στην Ευρώπη και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης το ζήτημα.
Το ίδρυμα ΙΝΕΧ εδρεύει και αυτό στην Χάγη της Ολλανδίας και βασικός σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να υποστηρίζει τα έθνη και τους λαούς. Πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο Yohan A. C. Byrde. Την υπόθεση της Τσαμουριάς χειρίζονται ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ Yohan Byrde, ο αντιπρόεδρος Jeroen Zandberg και ο Ολλανδός σύμβουλος Ruud Lammers.


Οι κινήσεις του Ιδρύματος είναι πολλές, συγκεκριμένες και στοχευμένες.
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΧ επισκέφθηκαν την Αλβανία και την Ελλάδα για να συναντηθούν αυτοπροσώπως με αντιπροσώπους των Τσάμηδων καθώς και με επιζήσαντες εκτοπισθέντες από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα είχαν έρθει για να δουν ιστορικά κτίρια και σπίτια των Τσάμηδων ώστε να έχουν ιδία άποψη.

Μέσα Ιουλίου επισκέφτηκαν το Ισραήλ με σκοπό την προώθηση των ιδεών και της ατζέντας τους.
Στη συνέχεια οι πρόεδροι του ΙΝΕΧ και της Τσαμουριάς, Yohan Byrde και Festin Lato αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την Ευρωβουλή και την Κομισιόν στις 3 Αυγούστου 2017 για να τους ενημερώσουν για τους Αλβανο-Τσάμηδες. Έτσι τους αποκαλούν. Μέχρι το τέλους Αυγούστου είχαν επισκεφθεί την Ιταλία, το Μονακό και το Βατικανό.
Στη συνέχεια από τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2017 συναντήθηκε με αρκετούς υπουργούς και εξέχοντες βουλευτές με σκοπό, σύμφωνα με το ΙΝΕΧ, να τεθούν οι βάσεις για την έναρξη διπλωματικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Τσαμουριάς! Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα πολιτικών που συνάντησαν στην χώρα μας.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε πως έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφία από συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο είναι ξεκάθαρα προϊόν φωτομοντάζ.

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το ζήτημα καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα. Το εν λόγω ίδρυμα έχει παρουσιάζεται να έχει παρουσία και δραστηριότητα έντονη, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που οι ίδιοι ισχυρίζονται.
Καμία συνάντηση δεν έγινε με τον Αλέξη Τσίπρα ούτε με Έλληνες αξιωματούχους ή έστω υπουργούς. Φωτογραφίες μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη είναι σε επίπεδο τουρισμού κι όχι διπλωματικών επαφών.

Το ίδιο θεωρούμε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες.
Ωστόσο εδώ πρέπει να τονίσουμε το εξής.
Μπορεί να υπερβάλλουν στο έργο που υποτίθεται πως κάνουν, αλλά ενισχύουν τον Αλβανικό Εθνικισμό με ψέματα και προπαγάνδα χειρίστου είδους.
Η Ελληνική πλευρά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.
ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌