Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Filled Under:

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Ποιοι θα κάνουν ΤΡΙΜΗΝΗ στρατιωτική θητεία…

Τη δυνατότητα για στρατιωτική θητεία τριών μηνών σε όλους τους γιους και αδελφούς των προσώπων που απεβίωσαν ή τραυματίστηκαν εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας, παρέχει ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.
Η συγκεκριμένη τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Τροποποίηση του ν.3190/1955 περί εταιρειών περιορισμένης ευθύνης και άλλες διατάξεις» και υπερψηφίσθηκε σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Η ρύθμιση υπαγορεύεται από λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και ηθικής συμπαράστασης υπό το πρίσμα της μέριμνας που οφείλει να επιδεικνύει η Πολιτεία προς τις οικογένειες των θυμάτων και αφού λήφθηκε υπόψη ο ιδιαίτερα μικρός αριθμός των ατόμων που δικαιούνται να υπαχθούν στη διάταξη αυτή, αναφέρει σχετικά η αιτιολογική έκθεση.
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌