Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Filled Under:

KAMAΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Η γκάφα του Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα που κάνει τον γύρο της Ελλάδας…

Θα περίμενε κάποιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν καλύτερα εφοδιασμένος και ενημερωμένος, μιας και –υποτίθεται- διεκδικεί την πρωθυπουργία.
Ωστόσο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια τεράστια γκάφα που κάνει τον γύρο της Ελλάδας και έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο.
Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στους Κήπους του Έβρου προκειμένου να περάσει στην Τουρκία καθώς, όπως είχε προγραμματίσει, θα κατευθυνόταν στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.
Όταν έφτασε στο τουρκικό τελωνείο, ο πρόεδρος της ΝΔ διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους, όμως, δεν είχε ούτε αυτή πάνω του…
Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει «κρατούμενος» ο ίδιος όπως και η συνοδεία του στο τουρκικό φυλάκιο μέχρι να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα έγγραφα.
Και για να μην βιαστείτε να πείτε ότι αποκλείεται να έγιναν έτσι τα πράγματα, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο instagram: πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌