Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Ανάβει φωτιές ο Καμμένος! "Θα ρίξω την κυβέρνηση"...

Λεπτομέρειες από τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Φίλη, αποκαλύπτει η εφημερίδα REAL news". 
Όπως διαβάζουμε, ο υπουργός Άμυνας, κλαίγοντας με λυγμούς, απευθύνθηκε στον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας του: "Μακαριότατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία", ωστόσο ο κ.κ Ιερώνυμος τόνισε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. 
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο κ. Φίλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Αρχιεπισκόπου επειδή σε πρόσφατη βάφτιση που έκανε ήξερε το "Πιστεύω": "Μου είπε ο πρωτοσύγκελλός μου ότι ο υπουργός βάφτισε πρόσφατα ένα αγοράκι και ήξερε απέξω το "Πιστεύω" και το "Πάτερ Ημών" και όλες τις προσευχές". 
Ωστόσο, η ένταση ήρθε στον διάλογο που είχε ο υπουργός Παιδείας με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο: 
Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Δεν μου επιτρέψατε να διδάξω στο σχολείο όταν με φώναξαν οι μαθητές".
Υπουργός Παιδείας: "Σας δώσαμε άδεια. Ματαιώσατε όμως την ομιλία σας και δεν ξαναζητήσατε άδεια".
Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Μα για θέματα βιοηθικής θα μιλούσα".
Υπουργός Παιδείας: "Δεν είναι αθώα όμως αυτά. Τι θα λέγατε π.χ. για τα βλαστοκύτταρα; Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πάστορες δίνουν μανιώδη μάχη για να μην προχωρήσουν τα πειράματα που θα σώσουν πιθανόν ανθρώπινες ζωές".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.