Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Filled Under: ,

Διαφήμιση

Μήπως έχεις βαρεθεί να σου ζητάνε υπέρογκα ποσά για διαφήμιση στο ίντερνετ,η οποία σχεδόν ποτέ δε φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα;Μήπως αισθάνεσαι ότι κάθε φορά που συνάπτεις μια διαφημιστική συμφωνία κάποιοι «αρπάζουν τα λεφτά» και μετά δεν πολυασχολούνται;
Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!Γιατί και εμείς εκτός από διαφημιστές είμαστε και διαφημιζόμενοι και πολύ πιθανόν έχουμε τραβήξει ακριβώς την ίδια πορεία με σένα.Τα περισσότερα sites στο ελληνικό internet,ακόμα και αυτά που έχουν ελάχιστη επισκεψιμότητα, ζητάνε με θράσος από τους εν δυνάμει διαφημιζόμενους υπέρογκα ποσά για τοποθετήσεις banner και άλλες απαρχαιωμένες μορφές διαφήμισης.
Ξεκάθαρα αυτό το σύστημα δεν δουλεύει καθόλου.Απλώς κάποιοι εκμεταλλεύονται την άγνοια ή στην καλύτερη περίπτωση το υψηλό μπάτζετ κάποιου άλλου!Ένα banner δεν αποτελεί πρόταση διαφήμισης αλλά απλώς κομμάτι αυτής.
Διαφήμιση στο ίντερνετ σημαίνει διαδραστικότητα και ενεργοποίηση των ίδιων των χρηστών να ασχοληθούν,να μάθουν,να αλληλεπιδράσουν,να αγοράσουν και να εμπιστευθούν το brand σας,την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας!Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει πολυμετωπικά και ολοκληρωμένα με χρήση πολλαπλών διαφημιστικών καναλιών(social media,μηχανές αναζήτησης,e-mail marketing και άλλα πολλά)
Η άκρως επαγγελματική ομάδα μας κοιτάζει τον κάθε διαφημιζόμενα ξεχωριστά και χτίζει πάνω στις δικές του ανάγκες,φέρνοντάς τον κοντά με το κοινό που αυτός θέλει.Ακόμα και αν η επιχείρησή σας ή το προϊόν σας είναι στην πιο απομακρυσμένη πόλη της Ελλάδας ή ακόμα και αν το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε είναι πολύ συγκεκριμένο,εμείς μπορούμε να σας το βρούμε!
Μόνο το site oimonomaxoi.blogspot.gr έχει επισκεψιμότητα που αγγίζει τους 200.000 επισκέπτες ημερησίως,βάσει των στατιστικών του google analytics,έχοντας αυξανόμενη ανοδική πορεία! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι τιμές που παρέχουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς – Διαθέτουμε και εβδομαδιαία δοκιμαστικά πακέτα
Επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα του site για να συζητήσουμε ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα στο 6972118205
Η συντακτική ομάδα του oimonomaxoi.blogspot.gr