Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Τα ΚΑΜΑΡΙΑ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ μας! Τρεξτε να τα δείτε...



Θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά η φρεγάτα ΨΑΡΑ, η πυραυλάκατος ΜΠΛΕΣΣΑΣ και το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. 
Μετά από πρωτοβουλία του Πολεμικού Ναυτικού, με αφορμή τον εορτασμό τον εορτασμό της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου, αποφασίστηκε να μπορεί το κοινό να επισκεφθεί τρία από τα πλοία του, τα οποία θα βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.
 Συγκεκριμένα, όπως δημοσιοποίησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η φρεγάτα ΨΑΡΑ, η πυραυλάκατος ΜΠΛΕΣΣΑΣ και το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ θα καταπλεύσουν στον λιμάνι του Πειραιά, όπου θα αγκυροβολήσουν στα κρηπιδώματα 11 και 12, όπου είναι το Εκθεσιακό Κέντρο του ΟΛΠ, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.
Οι ώρες που θα μπορεί το κοινό να επισκεφθεί τα πλοία είναι οι εξής:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016, από 15:00 έως 19:00.
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, από 09:00 έως 19:00.
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, από 09:00 έως 17:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌