Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΗΡΘΕ ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ!Όλο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα...

Συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με το Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, κ. Στάινμαϊερ.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον υποδέχτηκε λέγοντας πως “ο Ελληνικός Λαός έχει κάνει μεγάλες θυσίες στο όνομα της Ευρώπης και έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να στρέψει την αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό και για την έξοδο από την οικονομική κρίση και από την προσφυγική κρίση”.
Από την πλευρά του ο κ. Στάινμαϊερ τόνισε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν βελτιωθεί σημαντικά από την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος που  οι ψηφοφόροι στην Αυστρία δεν επέλεξαν τον ακροδεξιό υποψήφιο, χωρίς να κρύβει, όπως τόνισε, την ανησυχία του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία.
Τέλος ανέφερε πως κατανοεί πως η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη λόγω της οικονομικής και μεταναστευτικής κρίσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌