Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Filled Under:

HTAN ΔΙΚΑΙΟ κι ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ! ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ-ΜΑΡΕΒΑ και οι δραστηριότητές τους…

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Έτσι τουλάχιστον θα μπορούσε κάποιος (κακοπροαίρετος) να χαρακτηρίσει τα όσα αφορούν την κα Μπέτυ Μπαζιάνα και την κα Μαρέβα Μητσοτάκη.
Πρόσφατα η Περιστέρα από διοικητική υπάλληλος έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο, ενώ η Μαρέβα αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε χρηματοδότηση από την εξωτική υπεράκτια Velvet Success SA.
Ξεκινώντας από την κα Μπαζιάνα η απόφαση του Ιδρύματος ελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου, παραμονές Χριστουγέννων, βεβαιώθηκε από το υπουργείο Παιδείας στις 3 του Ιανουάριου του 2018 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τη Μεγάλη Δευτέρα, λίγο πριν το Πάσχα. Δηλαδή η υπόθεση Μπαζιάνα κινήθηκε διοικητικά τις μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα. Προφανώς κι όλα νόμιμα. Δεν τίθεται εν αμφιβόλω αυτό. Σίγουρα όμως πολλοί άλλοι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου θα αναρωτιούνται πόσο ακόμα θα περιμένουν για έδρα.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως η κα Μπαζιάνα από καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης αποσπάστηκε στο Πολυτεχνείο επί προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Να τα λέμε όλα.
Όσον αφορά την κα Μητσοτάκη θα θέλαμε να προτείνουμε στη Νέα Δημοκρατία να γίνει ένας Πανελλαδικός έρανος ώστε η εταιρεία Zeus + Dione να αποκτήσει μονοπώλιο στο Attica και στο Golden Hall. Θα πει κάποιος ότι ειρωνευόμαστε. Λίγο. Κι αυτό διότι σκεφτόμαστε τα εξής.
Η αλήθεια είναι πως επί του παρόντος τίποτα το παράνομο δεν έχουμε εντοπίσει (ούτε οι αρμόδιοι φυσικά) στις δραστηριότητες της κας Μητσοτάκη. Ζητήματα που χρήζουν διερεύνησης ναι, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ωστόσο θέλουμε πολύ να μάθουμε τι πιστεύει ο κάθε επιχειρηματίας που ασχολείται με το χώρο της ένδυσης και παλεύει καθημερινά με τα τέρατα που λέγονται ΕΦΚΑ, εφορία, ΔΕΚΟ, ΙΚΑ κλπ
Νόμιμα όλα… ναι εντάξει. Ηθικά; πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌